Kimmoliisa Arkisto
Kimmoliisa Toimitus 100,3 MHz Media Palaute
 
ranneliike.net
lepakkolaakso.net

Toimitus

Tekijäjoukossamme on niin poikia kuin tyttöjäkin, yhtä lailla miehiä kuin naisia - ja ohjelmat saavatkin olla tekijänsä näköisiä ja kuuloisia. Kimmoliisan toimituksessa häärää sekalainen joukko myös muita taustahahmoja!

Toimituksen ja muun porukan henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimikimmoliisa.net. Toimituksen yleinen osoite on kimmoliisakimmoliisa.net.

Keitä me oikein olemme?

Mika Markkanen
Mika Markkanen
KimmoLiisan "ohjelmapäällikkö" sekä virallisessa työssä Varustamossa. Dance/Trance/Pop-musiikifanaatikko, 80-luvun musiikin MitäMissäMilloin-tietosanakirja.

Suurimmat idolit: Kylie/Sinitta/Bananarama/Paul Van Dyk/Vasco Rossi/Valeri Meladze

Harrastusalueet: musiikki, urheilu, leffat, TV, matkailu. Euroviisufanaatikko. Ohjelmissa keskityn mielelläni näihin aiheisiin, ajankohtaisiin henkilöihin sekä menovinkkeihin. Käsikirjoitan myös kuunnelmasarjaamme Jakke & Sakke.

Parhaat saavutukset: Nelinkertainen SM-hopeamitalisti viestinjuoksussa 2006 & 2007 - Etelä-Savon piirinmestaruuspronssia 12-vuotiaiden 60 metrin aidoissa 1978 - 2 kertaa Helsinki City Marathon 2002, 2003 - 5 kertaa Finlandia-hiihto 2004-2008 - Jyrki Hit Challenge -finaalipaikka 1999 - Europride SongContest -kilpailun 13. sija Kölnissä 2002
 
Ari Murto
Ari Murto
Minä, Murzi.

Aloitin muutama vuosi sitten Radio HeSetassa ja nykyään teen makasiiniohjelmia Mikan kanssa Kimmoliisassa.

Olen kiinnostunut kulttuurista, erityisesti elokuvista. Kirjoitan arvosteluja Z-lehteen ja rakastan camp-elokuvia/huumoria. Kun heinäkuusa 1969 Neil Armstrong käveli Kuussa minusta tuli avaruushullu. "Tähtien sota" -elokuviin en kyllästy koskaan. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia (paitsi kantria ja Tommi Läntistä). Mielestäni Kate Bushin "The Man With the Child in His Eyes" on paras koskaan tehty biisi - Kate on avaruuteni kirkkain tähti.

Kuullaan aalloilla!
 
Mikko S
Mikko S
Mikko aloitti radiouransa Kimmoliisan vakiovieraana ja ns. joka alan asiantuntijana tarinoimalla monenlaisista tärkeistä aiheista, kuten horoskoopit, ihonhoito ja painonhallinta. Hän oli ohjelmamme vakiojuontajana viitisen vuotta, 2006-2011. Mikon sydäntä lähellä ovat esimerkiksi musiikki ja politiikka. Musiikin puolella Mikon suosikkeja ovat mm. Mylene Farmer, Sofija Rotaru ja Diana Krall.

Mikkoon vapaalla voit törmätä esimerkiksi uimahallissa, flipperin edessä, kielikurssilla tai karaokebaarissa. Ja hän on edelleen myös Kimmoliisassa mukana silloin tällöin.
 
Simo Karhula
Simo Karhula
Mie, Simo aloitin tammikuussa 2010 Kimmoliisan juontamisen. On hienoa kertoa itsestäni tähän, koska radio-ohjelmien tekeminen on ollut pieni haaveeni aina ja nyt pääsen sitä toteuttamaan! Mikko "Peltsi" Peltola on ehdoton esikuvani radiomaailmassa, älä kysy miksi, koska se vaan on. Olen melko rauhallinen ja pohdiskeleva tyyppi mut toisinaan meno on hyvinkin vauhdikasta and I love dance! Ylpeänä voin kertoa olevani kotoisin samasta kaupungista kuin Antti Tuisku.

Haluan lisätä omalla toiminnallani suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä, lisäksi tuoda tietynlaista rentoutta asioihin. Mottoni on "elää hetkessä". Popmusiikki on laaja käsite ja haluan tuoda sen eri ulottuvuudet esille. Sen takia minulla ei ole ketään ehdotonta suosikkia..
Populäärikulttuurin lisäksi harrastan musiikkia ja mua voi bongata Out 'n' loudin riveistä. Pidetään yhdessä hauskaa Kimmoliisan parissa.:)
 
Ranneliikkeen puolelta mukana tekemisessä on muutama vakituinen henkilö...
 
Marco Johansson
Marco Johansson
ranneliikkeen puolelta kontaktihenkilö ja koko 'Rannemedia' -idean isä. Kova hinku tuottaa mediapohjaista materiaalia johti lopulta mediaosion luomiseen ensiksi ranneliikkeessä ja myöhemmin sen yhdistämiseen Kimmoliisaan. Marco vastaa verkkomateriaalin lopullisesta ylläpidosta sekä kimmoliisan arkistojen digitoinnista ja masteroinnista verkkomediaksi.

Villitys radiotoimintaan alkoi jo mukulana ja kaikenlaista on kokeillut aina DX-kuuntelusta ja radioamatööritoiminnasta lähtien. Paikallisradioiden alkuaikoina osallistui useille radiokursseille kehittääkseen mediatuotantotaitoja, mutta tähän harrastukseen tuli opiskelujen ja muiden elämänmuutosten vuoksi usean vuoden tauko. Ranneliikkeen alkuhetkistä lähtien ollut halu palata tähän maailmaan ja yhteistyö Kimmoliisan kanssa mahdollisti kauan odotetun jälleennäkemisen studiotekniikan kanssa :o)
 
Leo Koivistoinen
Leo Koivistoinen
Joka paikan mediaihminen ja bitinkääntäjä. Vastaa sivuston teknisestä toimivuudesta ja ulkoasusta. Taustalla monen vuoden kokemus eri medioista (netti, radio, tv, printti...) sekä media-alan koulutus. Pyrkii tuottamaan käyttäjälähtöisiä palveluita.
 
Sami Mollgren
Sami Mollgren
Helsinkiläinen kirjoittamisesta, hyvästä ruoasta, viikonlopuista, erilaisten asioiden ideoinnista, tekemisestä ja säätämisestä pitävä hahmo. Asustelee puoliskonsa kanssa Kalliossa. Sähköisen (ja painetunkin) median parissa seikkaillut reilusti toistakymmentä vuotta, ensin harrastuksena ja sen johdattelemana ihan vakityönä kymmenisen. Yhtenä monista perustamassa ranneliike.netiä ja nyt päätoimittaa sivustoa.
 
Kalle Wasström
Kalle Wasström
'Warre' aka Kalle W. on tutustunut elektroniseen tanssimusiikkin eri alalajeihin kuuden vuoden ajan - alkusytytyksen antoi Dj Orkidean 'Club Unity'. Satunnaisesta bileissä käynneistä kiintymys musiikkilajia kohtaankasvoi niin paljon, että nykyisin hän tekee omia dj-miksauksia niin omaksi kuin kavereidensakin iloksi. Warren Wiisuilla 'Warre' pyrkiikin tuomaan genreä tutummaksi muillekkin erinäisten listojen ja vieraiden muodossa.
 
KSL-Radio 100,3 MHz vastaa radioteknisestä toteutuksesta ja tarjoaa studiotilansa ja -tekniikkaansa Kimmoliisan käyttöön...
 
Olli Sydänmaa Radiotuottaja, Tiedottaja ja ohjelmantekijöiden kouluttaja, KSL-radion puolelta ollut alusta saakka mukana toteuttamassa Kimmoliisan tekniikkaa.

Sivua muokattu 15.02.2012, 22:19
© Sateenkaariyhteisöt ry 2005-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot