Kimmoliisa Arkisto
Kimmoliisa Toimitus 100,3 MHz Media Palaute
 
ranneliike.net
lepakkolaakso.net

Mediatiedot

Kimmoliisa hyödyntää toiminnassaan kahta mediatekniikkaa; perinteistä radiolähetystä KSL - Radion kautta pääkaupunkiseudulla taajuudella 100,3 MHz noin kerran kuussa ja verkkomediaa omien kotisivujensa kautta. Verkkomedioiden tuotanto ja jakelu hoidetaan sateenkaariyhteisöt ry:n palvelimen kautta ja medioita ylläpitää ja hallinnoi sateenkaariyhteisöt ry.

Verkkomediat työstetään sekä KSL:n studioilla, että kimmoliisan tekijäporukan kotona, kotitietokoneilla. Verkkoon siirrettyjä radio-ohjelmia on mahdollista kuunnella ohjelma-arkistostamme ja pyrimme tuottamaan myös pelkästään verkkoon tarkoitettua materiaalia aina mahdollisuuksien mukaan. Tekijänoikeuspykälien vuoksi verkkoon siirrettyjä radio-ohjelmia on editoitu ja niistä on poistettu kaikki sellainen materiaali, jolle meillä ei ole jälleenjulkaisulupaa.

Verkkomedioiden pääasiallisin jakeluformaatti on MP3 koodattu audiomateriaali jota voi kuunnella ns. suoratoistona kaikilla yleisimmillä soitto-ohjelmilla. Tekijänoikeuspykälien vuoksi emme tarjoa omalle koneelle ladattavia versioita materiaalistamme - kuuntelukertoja emme kuitenkaan rajoita joten materiaaliamme voi kuunnella palvelimeltamme niin monta kertaa kuin haluaa.

Johtuen siirto- ja tallenneteknisistä syistä osassa materiaalia voi esiintyä suuriakin laatuvaihteluita. Pyrimme tuottamaan aina teknisesti hyvälaatuista materiaalia, mutta joissain tapauksissa, esimerkiksi arkistojen kohdalla alkuperäinen tallenne on ollut liian huonolaatuinen kunnollisen digitaalikopion tekemiseksi. Loppukäyttäjälle nämä ongelmat näkyvät/kuuluvat yleensä huonona äänen/kuvan laatuna.

Teknistä mediatuotantoa koskevia kysymyksiä voit esittää palautelomakkeemme kautta.

Sivua muokattu 29.11.2009, 00:33
© Sateenkaariyhteisöt ry 2005-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot