Kimmoliisa Arkisto
Kimmoliisa Toimitus 100,3 MHz Media Palaute
 
ranneliike.net
lepakkolaakso.net

Helsinki Gay Radio

KimmoLiisa on pääkaupunkiseudun hlbt-väen oma radio-ohjelma. Toimimme KSL-radion taajuudella 100,3 MHz.

Kevään 2010 lähetykset ovat joka torstai klo 17.30-18.30


Kanavan tarkoitus on olla sopiva yhdistelmä informaatiota ja viihdykettä. Makasiiniohjelmissa keskitymme usein menovinkkeihin, uutisiin, mielenkiintoisiin vieraisiin sekä uutuusmusiikkiin ja -elokuviin. Ohjelmissamme on myös kuunnelmia, ajankohtaisia keskusteluja ja henkilöesittelyjä.

Kun Kimmoliisa päätti piristää olemustaan ja tavoitettavuuttaan sovittiin yhteistyöstä ranneliike.net -verkkoportaalin kanssa. Saimme ranneliikkeeltä apua sivujemme tekemiseen sekä innovatiivisen ympäristön kehitellä muitakin toiminteita puolituntisen radio-ohjelmamme kaveriksi. Nämä verkkosivut ovatkin ensimmäinen näkyvä osa uudistunutta toimitustamme.

Tekijäjoukossamme on niin poikia kuin tyttöjäkin, yhtä lailla miehiä kuin naisia - ja ohjelmat saavatkin olla tekijänsä näköisiä ja kuuloisia.

Mistä KimmoLiisa sai nimensä?

Nimi syntyi eräällä kesämökillä juhannusjuhlissa 2004 brainstormin tuloksena ja perustuu nimeen, joka jatkuvasti kuultiin väärin Kimmo-Liisaksi ja aiheutti suuren määrän hämmennystä...

Haluaisimme yhä enemmän tehdä juuri SINUA kiinnostavia ohjelmia, joten kaikenlainen palaute on todella tervetullutta. Tapaamisiin ensi torstaina!

Sivua muokattu 12.08.2010, 18:42
© Sateenkaariyhteisöt ry 2005-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot